12. 4. 2011

Freedom...

Hi, I'm little bit ashamed because I see Natali posting pics every day and I put pics once in a while...but I'm really exhausted from school...no time to even have fun -.- and when I have fun I usually don't have my camera with me...and it's making me sad...but here I am again with new pics..so here you go..:)

L.











11 komentárov:

  1. kočky, já to mám u vás fakt ráda!=)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. s tvojich fotiek uplne tak krasne vykuka jar:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nice photos! i like you blog, a lot ! ^^
    thanks for the comment :) !! i'll follow you too

    ^_^!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. thank you girls, thanks so much! ♥
    L.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. veľmi pekný blog! :)

    máš tu krásne fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zdravím!
    Jo vlasy mám zrzavé od přírody, ale teda nevím jestli ej to výhoda. V budoucnu za ně budu asi ráda, ale nyní ve věku "nízké" puberty je to dívný. Tak aspon chci o velikonocích vyzkoušet, jak bych vypadala s tmavejma, nejsem člověk co by experimentoval, takže hezky o prázninách si dám ztmavovací šampon aby to neviděl někdo ze školy, kdyby to byla hrůza. :D jinak díky, jo to na poslední fotce jsem já.
    Na hlavě nosím tak šátky, gumičky či kůžičky, jinak čelenku s laburí bych asi fakt nedávala. :D
    Ta druhá fotka je famózní, taky mám v psolední době úchlyku fotit kvetoucí větvičky sstromů, ještě aby ne, když začíná jaro. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. odpovedam za lauru, pretoze isla do anglicka (to znamena nove krasne fotky!) a strasne vam dakuje a moc sa tesi ze sa pacia :)

    + evelin, nic si nerob s vlasmi! nie nie nie, su krasne takto, nic tmave prosim... :) a netusim co je laburí, ale satky, gumicky a kuzicky, su super :) xx

    N.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Amazing blog and amazing pictures . I really love that first picture with sheep it is beautifull :)xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To byl překlep. Členku s Labutí, či ptáky, či něčím podobným, jak jsem již viděla v různých obchodech. :D
    Já to chci alespoň zkusit. i kamarádky ze školy mi to vymlouvaly, ale na hlavě to budu mít okolo 7-14 dnů. Myslím že každá holka chce zkusit, jak by třeba vypadala s černými a nebo blond vlasy.
    Navíc já to budu mít jen takové světle hnědé, neboj. :) Kamrádka mi teda říkala, když už, tak ať jdu spíše se světlé, že jsem světlý tip, tak uvidím. :D Zítra jdu kupovat barvu. :))

    OdpovedaťOdstrániť